Cisco Jabber – IM en Presence voor iedereen

Cisco Jabber biedt werknemers en studenten een eenvoudige methode om in contact te komen met de juiste mensen, te zien of en via welk apparaat ze beschikbaar zijn en met hen samen te werken. Jabber is een Unified Communications-toepassing diImagee Presence, Instant Messaging (IM), communicatie via spraak en video, en desktop sharing bij elkaar brengt.

Cisco biedt al haar Communications Manager klanten (release 7.1 of hoger) kosteloos haar Jabber clients aan. Dit voor zowel werknemers als studenten, ongelimiteerd!

Het heeft ten doel de onderwijsmarkt te ondersteunen bij de transitie van een traditionele werkplek, naar een plaats-, tijd- en device onafhankelijke werkplek.

Multi-Platform

Met onze Jabber client krijgt u de beschikking over IM en Presence voor uw gehele organisatie. De client is beschikbaar op alle reguliere devices en OS’en – zoals Windows, MAC, Ipad, Cisco Cius, iPhone, Blackberry, Nokia en Android.

Cisco Jabber IM en Presence biedt veel voordelen. Voor een korte video uitleg wat Jabber nu precies is, verwijzen wij u graag naar deze link.  Op dit moment plannen wij workshops in om verder de dialoog aan te gaan omtrent communicatie in brede zin, implementatie, beschikbaarheid en roadmapping.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: