Magic Unified Communications

Het Gartner Unified Communication Magic Quadrant heeft sinds vorige week een nieuwe leider, Cisco! Ik vind het mooi om te zien dat de strategie die Cisco heeft ingezet, het ontwikkelen van technologie die samenwerking tussen mensen en organisaties beter kan faciliteren, wordt gewaardeerd als de vooruitstrevenste in de wereld.

Het belangrijkste vind ik, hoe onze technologie wordt ingezet voor mensen en organisaties om de werkprocessen te vereenvoudigen, te versnellen en beter te maken. Hiermee veranderen we de manier waarop wij leren, werken, spelen en leven. Voor de publieke sector betekent dit nieuwe mogelijkheden om vraagstukken die er vandaag en morgen liggen te kunnen oplossen.

Veel mogelijkheden zie ik ontstaan en ook al in verschillende vormen in de praktijk toegepast. De regionale videoklas is hiervan een mooi voorbeeld. Via deze blog houd ik u op de hoogte van projecten die veranderingen in de publieke sector inzetten.

Meer informatie over de publicatie van Gartner kunt u vinden via onderstaande link:
http://blogs.cisco.com/collaboration/cisco-captures-a-leadership-position-in-gartner-magic-quadrant-for-unified-communications/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: