MBO College Hilversum en Cisco Systems vieren 10-jarige samenwerking

Succesvol samenwerkingsverband op feestelijke wijze gevierd. 

MBO College Hilversum werkt al meer dan tien jaar samen met Cisco Systems. Het Cisco Networking Academy programma op hbo-niveau, is onderdeel van de opleiding Netwerkbeheerder in Hilversum.

Om de samenwerking te vieren heeft de school op 27 juni 2012  een onderscheiding gekregen van Laura Quintana, directrice van het wereldwijde Cisco Networking Academy. Na de onderscheiding werd er uitgebreid met het management over de visie en toekomst van het programma gesproken.

Vergeleken met andere mbo- en hbo-instellingen die het progamma aanbieden scoort MBO College Hilversum landelijk bovengemiddeld: het slagingspercentage ligt hoog. Het toekomstperspectief van studenten met Cisco-certificaten is dan ook beter.

Het bedrijfsleven in de regio geeft duidelijk aan dat het de voorkeur geeft aan studenten die het programma in Hilversum met succes hebben afgerond.

Bent u benieuwd wat het Networking Academy studie programma voor uw onderwijsinstelling kan betekenen, bezoek dan vooral de website van Stichting NASC.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: