Flexibele financiering voor de publieke sector van Cisco Capital

Als publieke organisatie is er een kans dat uw budget gewoon niet groot of flexibel genoeg is om u de technologie te geven die u nodigt heeft, wanneer u het nodig heeft. Als u onder constante druk staat om te voldoen aan toenemende IT-eisen en uitdagingen, is de enige oplossing uw budget te stretchen en ervoor te zorgen dat het maximale uit dit budget wordt geperst.

Cisco Capital ™ heeft  ervaring met organisaties als de uwe; we begrijpen uw budget dilemma’s. Daarom hebben wij een flexibele publieke financieringsoplossing ontwikkeld. Deze bestaat uit 2 opties: de Budget Optimizer en de uitgestelde betaling. Deze oplossingen kunnen u helpen met het maximaliseren van de beschikbare middelen en geven u de vrijheid om Cisco-technologie te kopen zonder te hoeven wachten op een nieuw of aanvullend budget.

Dus zelfs als uw budget volledig op is betekent dat, door de financiering van Cisco, u de investering niet hoeft uit te stellen en dat u nog steeds direct kan profiteren van de voordelen van de allernieuwste technologie.

Voor meer informatie (Engels): Flexible_Financing_PS

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: