Navigatie binnen ziekenhuizen

Voor patiënten en bezoekers is het niet altijd even eenvoudig om op tijd op de juiste plek te zijn in een ziekenhuis. Tegenwoordig is het mogelijk om gebruikers van een smartphone turn-by-turn navigatie te bieden, niet alleen van thuis naar het ziekenhuis, maar ook binnen het huis zelf!

Meridian - Turn-by-Turn

Met Meridian hebben ziekenhuizen een eenvoudige oplossing die op basis van een SDK geïntegreerd kan worden met een bestaande  applicatie, of zelfs een kant-en-klare applicatie die zo aan gebruikers aangeboden kan worden.

Niet alleen worden patiënten nu aan de hand genomen naar hun afspraak, ook kunnen meldingen worden verstuurd naar de afdeling wanneer de patiënt het huis betreedt en/of bij in te stellen punten binnen het ziekenhuis, zodat de wachttijd geminimaliseerd kan worden.

Vergelijkbare meldingen kunnen naar de smartphone gestuurd worden, om bezoekers bijvoorbeeld te attenderen op acties in het restaurant als ze daar in de buurt zijn.

De applicatie kan desgewenst uitgebreid worden met overzichten van de faciliteiten van het ziekenhuis, zoals de apotheek, het restaurant en toiletten, zodat altijd de kortste route genomen kan worden.

Meridian - Notification

Meridian werkt in samenwerking met Cisco’s Mobility Services Engine (MSE), die regelmatig ingezet wordt om lokatiegebaseerde diensten te leveren, zoals asset tracking met bijvoorbeeld AeroScout.

Heeft u vragen over turn-by-turn navigatie binnen ziekenhuizen, neem dan gerust contact op met rtomoham@cisco.com.

Robert Tomohamat
Cisco Healthcare Solutions Architect

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: