Rijnstate stapt over op de BRAIN FORCE Zorgwerkplek op basis van Private Cloud

21 april 2014

afbeelding

Flexibel inspelen op functionele behoeften van zorgmedewerkers en IT dankzij nieuw werkplekconcept

Ziekenhuis Rijnstate vernieuwt haar werkplekinfrastructuur en kiest voor de Zorgwerkplek van BRAIN FORCE. Deze nieuwe werkplek is gebaseerd op een private cloud architectuur met als basis technologie van Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, Citrix, AppSense en Imprivata. Deze oplossing biedt Rijnstate een flexibele werkplekinfrastructuur, waarmee zij snel kan inspelen op de behoefte van de zorgmedewerkers en de veranderende zorgmarkt.

Rijnstate krijgt een Zorgwerkplek die is ontwikkeld vanuit de functionele behoeften van de zorgmedewerkers en vertaald in een flexibele technologische architectuur. In de praktijk betekent dit voor de zorgmedewerkers snel en eenvoudig inloggen en overal toegang tot zorgapplicaties ongeacht locatie of tijd. Daarnaast voorziet de Zorgwerkplek in de toenemende vraag naar digitale zorgverlening en biedt een vereenvoudiging en standaardisatie van het beheer. Tot slot voldoet de Zorgwerkplek uiteraard aan de richtlijnen zoals deze zijn gesteld in NEN7510:2011. 

System Integrator BRAIN FORCE begrijpt de vraag van de zorgmedewerker

“Rijnstate biedt uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit aan patiënten”, zegt Martin Pluijm, Manager Medische Informatie Technologie. “Door de zorgmedewerkers te voorzien van een werkomgeving die optimaal aansluit bij de zorgprocessen en toepassingen, zijn zij in staat efficiënter te werken en de kwaliteit van zorg te verbeteren. BRAIN FORCE is gekozen als implementatiepartner omdat zij tijdens de selectieprocedure heeft laten zien dat ze begrijpt waar het ziekenhuis en de zorgmedewerkers behoefte aan hebben. Dit is vertaald naar een flexibele werkplekinfrastructuur. Met BRAIN FORCE kiezen we voor de beste oplossing”.

Over Rijnstate

Rijnstate is een groot algemeen ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Er werken ruim 5.000 medewerkers, meer dan 300 specialisten en 300 vrijwilligers, op vier verschillende locaties. Het ziekenhuis behoort tot de 28 grote opleidende ziekenhuizen in Nederland die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen. 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: